Header Search
Månadens erbjudande april

Månadens erbjudande april

Skrivet den : 1 Apr 2017

Louise lever ett bra liv med sin man Joachim på Christiansø där hon har ett litet café. En dag mitt i sommarens högsäsong, dyker en främling upp och hävdar att Louise heter Helene, och är hans fru som försvann för tre år sedan. Efter DNA-prover står det klart: Louise är Helene… men hur har hon hamnat här,  och varför minns hon ingenting från sitt tidigare liv…? Djupt dolda familjehemligheter kommer upp till ytan i denna thrillerroman som är vårt utvalda månadserbjudande för april.

I bokhandeln i Paris får kunderna läsning på recept: Monsieur Perdu kan med sina boktips laga ett brustet hjärta eller fylla sin läsare med mod och inspirera till stordåd. Men kan han också hjälpa sig själv?  Det här är en bok för alla vi som tror att sagornas kraft kan förändra människors liv.

Martin Emtenäs (Mitt i naturen SVT) väljer 25 av sina favoritdjur och lär barnen roliga fakta och inspirerar också till egna funderingar kring djuren i vår natur. Med superfina illustrationer väcker han djurintresset även hos den mest ointresserade!

Tags: , , , , , , , ,


Kategori: Aktuellt