Header Search
Månadens erbjudande maj

Månadens erbjudande maj

Skrivet den : 1 Maj 2017

Den som går på tigerstigar är en vid, stark och spännande skildring som på samma gång berör angelägna och svåra frågor som de mer vardagliga. Vi får följa det svenska paret som bor i Dhaka i Bangladesh, där Sofia arbetar med biståndsfrågor. Hon befinner sig plötsligt i livsfara och vi förstår att det är inte alltid som den privata moralen går hand i hand med globala åtaganden.

Sagasagor. Fiffiga kroppen och finurliga knoppen får vi följa bästisarna Saga och Samir på nya äventyr. Med i boken finns också en faktadel om allt bra som händer i kroppen då man rör på sig! Boken är framtagen tillsammans med föreningen GEN PEP* och skall uppmuntra barn till mer rörelse i vardagen. Kul tycker vi, och är stolta över att ha den som månadens erbjudande!

Linn Ullmann har i De oroliga skrivit en genreöverskridande roman om sin uppväxt med föräldrarna Ingmar Bergman och Liv Ullmann. Det är en bok om minnen, glömska och de många berättelser som utgör ett liv.

 

*GEN-PEP är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Läs mer om föreningens arbete här>>

Tags: , , , , , , , ,


Kategori: Aktuellt