Header Search
Vinnarboken i Hela Sverige bakar!

Vinnarboken i Hela Sverige bakar!

Skrivet den : 31 Okt 2014

Igår kväll stod det klart att det blev Alexandra Larsson som vann Hela Sverige bakar, programmet där hemmabagare från hela landet tävlar om den åtråvärda titeln.  Nu finns hennes bok i butiken!

Alexandra Larsson, vinnare av Hela Sverige bakar 2014, har sinne för smaker, konsistenser och att utveckla klassiker till något nytt. Hon bakar för att få utlopp för sin kreativitet och för att det smakar så gott. Favoriterna är bröd, bullar och pajer. Hon bor med man och två döttrar på landet utanför Göteborg.

”I min bakbok delar jag med mig av recept som betyder något extra för mig, och är tillräckligt goda för att ta mig till sjunde himlen. Jag visar vad jag helst serverar på kakfatet, vad jag äter när jag vill leva nyttigare och vad jag bjuder på till fest. Här finns många olika smaker och konsistenser, en del extremt onyttiga och en del ganska nyttiga bakverk. Det blir en härlig blandning med söta småkakor, rejäla bullar, nyttig rawfood-tårta och lyxiga desserter. Jag tror att jag tog hem titeln Sveriges bästa hemmabagare 2014 för att jag är nyfiken på nya smaker och konsistenser, är bra på att fokusera och vända motgångar till något positivt.

Jag bakar bara det som jag själv kan stå för, och du kan lita på att allt i den här boken är vansinnigt gott!

Tags: , ,


Kategori: Aktuellt